Bogudgivelser
og hjælp til liv

NÅR JESUS FYLDER

Bogen ”Når Jesus fylder” er en oversættelse af det, der kan betegnes som ”grundbogen” i inspirationen fra SOMA-kirkerne. Her udfolder SOMA’s grundlægger, præsten Jeff Vanderstelt, hvordan han kom på sporet af det, der blev til SOMA og hvordan det har forandret hans liv og hverdag.

“Konteksten er amerikansk, og jeg har mine udfordringer med at regne ud, hvordan metoderne/konceptet kan bruges af mig i Danmark – så det må Guds ånd vise. Men jeg tror, det vil være sundt for troen at se, hvordan Gud kan gribe ind i menneskers liv, men også at se, hvor afhængige vi er af ham. Læs bogen, hvis du vil inspireres af, hvordan Gud virker i dag i Soma-kirken, og hvis du tør lade dig udfordre på din måde at være kristen og kirke på.” 

(Thomas Houler i Tro & Mission 07/2020)

Gud, mig
og min næste

Studiehæftet ”Gud, mig og min næste” blev startskuddet til Projekt Discipel 24-7 og har solgt i over 2400 eksemplarer siden udgivelsen i efteråret 2017. Vi har promoveret hæftet og de andre udgivelser i forbindelse med tema-arrangementer om discipelskab, og de bliver desuden solgt via lohse.dk.

“Pakken er nøje gennemtænkt, så den bedst muligt understøtter missionen. Resultatet er hamrende godt! Min relation til Kristus knyttes tæt til min relation til andre mennesker. Min hverdag får himmelskær, fordi jeg bliver bevidst om, hvordan måltider, handleture, arbejde og nabohygge kan være langsomme skridt i Guds store mission.” (Anmeldelse i Tro & Mission 21/2017

Hør Ida m.fl fortælle om deres oplevelse og erfaring med at bruge dette hæfte i det mindre fællesskab.

Hverdag i Evangeliets Kraft

Studieguiden ”Hverdag i evangeliets kraft” går et spadestik dybere, hvor man i DNA-grupper på 3-4 personer vokser og udfordres på både liv og tro, så man forankres i evangeliet og bliver et tydeligere vidne om Kristus i sin hverdag.

“Jeg har taget en ny bibellæsemetode med mig. Der er fire evangeliespørgsmål, som hæftet præsenterer. Der har givet mig noget nyt med fra min bibellæsning, så jeg ikke bare pløjer igennem eller går i stå.” (Rebekka, LMH-elev – i videointerview)

“Jeg har fået lov til at arbejde med mig selv og har gjort det i lyset af evangeliet. Jeg var lidt bange for, om evangeliet kunne komme i anden række, fordi det handlede om, hvad jeg skulle gøre, men sådan har det overhovedet ikke været. Jeg synes faktisk, evangeliet er blevet mere klart.” (Frederik, LMH-elev – i videointerview

Hør Nicoline herunder fortælle om et af redskaberne fra bogen: Hverdag i Evangeliets Kraft.

INSPIRATIONSDAG 2021

8. maj København.

På dagen vil vi lade os inspirere af Discipel 24-7-udgivelserne og deres tanker om et hverdagsliv i evangeliets kraft og mission. Vi vil gennem oplæg, dialog og tilbedelse støtte og opmuntre hinanden til at lade Jesus fylde mere.

NB: Inspirationssamling i Aarhus d. 10. april er blevet aflyst pga. covid-restriktioner. Ny dato på vej!